Träffa Personer Med Social Fobi!

Logga in nedan!

Hitta nya vänner eller dejta någon du tycker om! Denna sida är till för personer som har social fobi/social ångest. Här kan du träffa personer som precis som du också lider av social fobi. Just nu är det gratis att vara medlem.

Du kan få en uppskattning om du lider av social fobi genom att göra det så kallade Liebowitz Social Anxiety Scale (LSAS) tester här.

Du som har social fobi är ofta ensam och kan känna att ingen förstår dig. Ibland kanske du även själv blir frustrerad på dig själv över att du har så svårt att ta dig ur din situation. Med social fobi lever man ofta begränsad och träffar inte andra personer så ofta som man skulle vilja, vilket gör det ännu mer nervöst när man väl träffar någon.

Registrera dig här till vänster för att sedan uppdatera din profil så är du sen redo att kontakta och bli kontaktad av andra personer. Det uppmuntras att inte bara ha kontakt online utan att även ses i verkligheten om man vill och kan. Det är kanske läskigare att ses på riktigt och ta en fika, men det hjälper om man vill komma över sin sociala fobi.

Du måste vara registrerad och inloggad för att kunna se andra användare. Vilka som är med i Träffen är alltså inte synligt för utomstående. Registrara dig gärna nu på direkten och upptäck ifall Träffen kan hjälpa dig. Du väljer själv hur mycket anonym du vill vara. Endast det som du anger visas i din profil! Du kan när som helst själv avsluta ditt konto genom att radera det från din sida som inloggad.